Prijzen

Beste website bezoeker,
 
Onderhoud en in de lucht houden van deze site kost geld. Als stichting kunnen we dat helaas niet meer gratis aanbieden.

Dankjewel voor je interesse in de leervoorkeuren scan! We hebben altijd als uitgangspunt genomen dat de scan zo breed mogelijk verspreid en gebruikt moet kunnen worden, zonder te vervallen in allerlei commerciële strategieën. We willen met de leerscans immers zo veel mogelijk mensen bereiken en helpen in hun leren en ontwikkelen. Lange tijd was onze verwachting dat we via betaalde groeps- en organisatiescans, het gratis individuele gebruik zouden kunnen faciliteren. Inmiddels zijn we ruim 50.000 (!) scans verder en blijkt helaas dat we hiermee niet de kosten kunnen dekken, simpelweg omdat ook groepen en organisaties kiezen voor het vrije individuele gebruik. We zijn dus helaas genoodzaakt een andere strategie in te zetten en vragen daarvoor jullie begrip.
 
In onze nieuwe benadering kiezen we voor een kleine eenmalige prijs per deelnemer, zowel voor de individuele scan als voor de groepsscans: € 4,99 euro per deelnemer. Naast de uitslag van de scan ontvang je dan ook een uitgebreidere toelichting op de 5 leervoorkeuren. Voor groepen is het mogelijk in 1 keer te betalen en dan toegang te geven aan ieder individu. Daarmee haal je als organisator van lezingen, opleidingen en dergelijke de hindernis voor je deelnemers weer weg.

Mocht je hulp nodig hebben bij de interpretatie van de scan, dan kun je je wenden tot Manon Ruijters via manon@goodworkcompany.nl . Mocht je technische support nodig hebben, dan kun je een bericht sturen naar info@performancesupportgroup.nl. Afhankelijk van je vraag komen we indien nodig een vergoeding voor aanvullende dienstverlening met elkaar overeen.

We hopen dat deze nieuwe manier van verdelen van de kosten die nodig zijn om het systeem in de lucht en bij de tijd te houden een lang en breed gebruik van de scans mogelijk maakt.
 
Met hartelijke groet,
Mede namens Robert-Jan Simons en Manon Ruijters,

Directie Performance Support Group.